Concedii Maldive, vacante Maldive, oferte speciale Maldive, excursii Maldive, reduceri hoteluri Maldive

Oferte in Maldive

a
Ofertele de vacante in Maldive sunt selectate in cadrul a 3 top-uri. Va recomandam sa parcurgeti cu atentie vacantele expuse de catre agentiile de turism pentru a putea beneficia de oferte speciale OFERTE SPECIALE, DISCOUNT-uri, PROMOTII, REDUCERI, LAST MINUTE in Maldive. In cazul in care nu sunteti hotarati sau considerati ca sunt mai multe variante de concediu in Maldive pe care le-ati dori, poate fi util sa contactati agentia de turism pentru a beneficia de consultanta gratuita pentru alegerea unor excursii optionale, trasee turistice sau obiective/atractii din Maldive.
a

Ghid turistic Maldive

Insulele Maldive se află în Oceanul Indian, la aproximativ 500 km depărtare de capul sud al lui Sri Lanka şi India. Are propria istorie, limbă, cultură şi tradiţii, dar a fost influenţată şi de cultura britanică, arabă, indiană şi din Sri Lanka. Maldive are cea mai mică altitudine din lume, cu o maximă de 2,3 m.

Clima
Climatul în Maldive este tropical – fierbinte, umed şi ..

Harta fizica si rutiera Maldive

mareste
a
a

Cele mai mici preturi Maldive

Cele mai vizionate oferte Maldive

Cele mai recente Maldive

frameborder="0" border="0" marginheight="0" marginwidth="0" style="border:0px; margin:0px; padding:0px; width:300px; height:250px;" hspace="0" vspace="0" scrolling="no" allowtransparency="true" >
a